Agenda

Lentebier Festival 5 apr 2019 - 6 apr 2019

Lentebier Festival

Na het succes van afgelopen jaren, wordt op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 wederom ‘t Slokje Lentebierfestival georganiseerd. In de toepasselijke Biersteeg in Hilversum kun je tussen 16.00-23.00 uur opgaan in een ongedwongen sfeer. Geniet samen met vrienden van heerlijke lentebieren en natuurlijk lekker streetfood voor een goede vulling.

Meer informatie
Magic Circus 5 apr 2019 - 10 apr 2019

Magic Circus

Artiesten uit Polen, Ierland, Nederland en vanuit het Staatscircus van Osmenië creëren de wereld van het Magic Circus. Hier beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, een verrassend viervoetertje, een acrobaat die op de fles gaat en een serious battle met hoelahoeps. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken. Mis het niet!

Meer informatie
Hilversum City Run 14 apr 2019

Hilversum City Run

De jaarlijkse city run met een start en finish op de Markt in Hilversum. Iedereen kan mee doen, zowel individueel als in groepsverband!

Meer informatie
Kermis 19 apr 2019 - 29 apr 2019

Kermis

Een kermis met leuk, gezellig en spannend entertainment voor jong en oud! Maak een ritje in één van de attracties, bekijk de stad van grote hoogte in het Reuzenrad of loop gezellig rond op het Marktplein. 

Meer informatie
Koningsdag 27 apr 2019

Koningsdag

Vier Koningsdag in de mediastad van Nederland! Tijdens Koningsdag zullen er verschillende feesten, markten en concerten en spelletjes worden georganiseerd in Hilversum.

Meer informatie
Vuurwerk Bevrijdingsdag 5 mei 2019

Vuurwerk Bevrijdingsdag

Als slot van Bevrijdingsdag in Hilversum wordt op het Laapersveld een prachtig vuurwerk show gegeven.

Zondag 5 mei 2019 vanaf 22:30
Meer informatie