Agenda

Expositie 'Gebakken beeld' 18 jun 2017 - 26 okt 2017

Expositie 'Gebakken beeld'

Een tentoonstelling van abstracte en figuratieve beelden van keramiek in de tuin van kasteel Sypesteyn, in samenwerking met de Nederlandse Kring van Beeldhouwers.

Meer info
Dikkie Dik speurtocht 22 okt 2017

Dikkie Dik speurtocht

Deze zomer kunnen peuters en kleuters weer op zoek naar Dikkie Dik in de tuin van Paleis Soestdijk, van vrijdag tot en met zondag. Er ligt ook een leuk presentje klaar en aan het eind van de speurtocht is er voor de kinderen een glaasje limonade met een Dikkie Dik koekje in de Oranjerie.

Meer weten
't Slokje Herstbierfestival 28 okt 2017

't Slokje Herstbierfestival

Een gezellig overdekt festivalterrein, keuze uit diverse aromatische herfstbieren, heerlijke winterkost en livemuziek van o.a. de akoestische gelegenheidsformatie Chris Hordijk & Lucas Bos en de Hilversumse blues rock band Beatnik Fandango.

Meer info
Eva Crutzen - Opslaan Als 3 nov 2017

Eva Crutzen - Opslaan Als

Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling 'Spiritus' eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is. 

Meer weten