Agenda

Koninklijke tour 1 jul 2017 - 31 dec 2017

Koninklijke tour

Maak met ons een prachtige en exclusieve rondleiding door de vertrekken van Paleis Soestdijk. Na de mooie en informatieve rondleiding volgt een 3 uur durende rondvaart (inclusief bootlunch) over "De Vecht". Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke onvergetelijk belevenis. Een dagje uit dat u niet snel zal vergeten. U wordt o.a. rondgeleid door enkele prive vertekken van prins Bernhard en prinses Juliana. Afhankelijk van het aantal verkochte kaartjes zal gevaren worden op de Silver Cloud of de River Cloud. 

Meer weten
Rondleiding Dudok raadhuis 23 okt 2017 - 31 dec 2017

Rondleiding Dudok raadhuis

Onder leiding van een ervaren en enthousiaste gids kun je dit gebouw bezichtigen. Zo kom je in de meest bijzondere ruimten van dit rijksmonument. Tijdens de rondleiding wordt ook de toren beklommen (als het weer het toelaat). Vanaf deze 47 meter hoge toren heb je een prachtig uitzicht. De rondleiding start donderdag t/m zondag om 13:30 uur en duurt 1,5 uur; reserveren is niet nodig. Tevens is er een permanente tentoonstelling over het werk en leven van Dudok. 

Meer weten
Winter Village Laren 24 nov 2017 - 7 jan 2018

Winter Village Laren

‘Winter Village Laren’ biedt inwoners van de regio Gooi & omstreken de mogelijkheid elkaar op een informele en sportieve wijze te ontmoeten. Jong en oud zet hier regelmatig z’n beste schaatsbeentje voor. Sommigen van hen maken voor het eerst kennis met de schaatssport, anderen trekken hun baantjes om de schaatskunst niet te verleren…

Meer weten
Kerstmarkt Naarden-vesting 16 dec 2017

Kerstmarkt Naarden-vesting

De Kerstmarkt in Naarden-Vesting, wederom georganiseerd door Stichting Burgerzin Naarden, staat dit jaar op het gezellige Ruijsdaelplein bij de Utrechtse Poort.

Meer weten
Seinconcerten Hilversum 5 jan 2018

Seinconcerten Hilversum

Op het podium staan maar liefst 7 gitaren, waaronder een aantal bijzondere 19e eeuwse exemplaren. Iedereen kent wel het beroemde gitaarconcert van Joaquin Rodrigo: Concierto d'Aranjuez. Meestergitaristen Izhar Elias en Fernando Cordas gebruiken Rodrigo's eigen transcriptie "Aranjuez, ma pensée" als uitgangspunt voor een programma vol Spaans vuur en bekende 19e eeuwse meesterwerken.

Meer weten
Johan Goossens - Vlam 18 jan 2018

Johan Goossens - Vlam

Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kan. 

Meer info
Influence - Jochem Nooien 20 jan 2018

Influence - Jochem Nooien

Per dag zie je 355 keer reclame. 355 pogingen van multinationals om jou te beïnvloeden. Welke trucs gebruiken ze? En wat kunnen wij van hen leren? Dat doet acteur en illusionist Jochem Nooyen uit de doeken in ‘Influence’. Een cabareteske en magische voorstelling vol mind illusies en bijzondere magic acts. Een interactieve show die u aan het denken zet.

 

Meer weten
Kunst & Antiek weekend Naarden 25 jan 2018 - 28 jan 2018

Kunst & Antiek weekend Naarden

Traditiegetrouw opent het Kunst & Antiek Weekend in het laatste weekend van januari haar deuren in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting. Al meer dan 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend dé beurs waar een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst wordt aangeboden. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland.

Meer info
Snuffelmarkt 4 feb 2018

Snuffelmarkt

Kramen voor de verkoop van tweedehands spullen: boeken, sieraden porselein, speelgoed, huishoudelijke artikelen, klein meubelen.

Zondag van 09.00 uur tot 16.00 uur

Adres:Dudok Arena, Arena 303 - 1213 NW Hilversum. 

 

 

Meer weten
Chimaera Trio in het Jagthuis Nederhorst den Berg 16 feb 2018

Chimaera Trio in het Jagthuis Nederhorst den Berg

Menig componist heeft zich door de kleurrijke combinatie van klarinet, cello en piano laten inspireren. Zo bewerkte Beethoven zijn grootse, sprankelende, frisse en fruitige Septet speciaal voor deze instrumenten. Het Chimaera Trio vertolkt vanavond dit meesterwerk en vult het programma verder met arrangementen uit diverse eeuwen en genres die iets minder groots, maar des te sprankelender, frisser en fruitiger zijn.

Meer info
Bender Speelt 'Broos'in DeMess Naarden 23 feb 2018 - 24 feb 2018

Bender Speelt 'Broos'in DeMess Naarden

BROOS is een ode aan de kwetsbaarheid die in het bestaan besloten ligt. Een muzikale voorstelling met Nederlandstalige chansons over het kleine geluk, waarover je je elke dag kunt verwonderen en het grote drama dat onvermijdelijk dreigt. Zonder opsmuk laat Bender allerlei muziekstijlen de revue passeren. Niet zelden zorgen de teksten van Vissers of de trompet van Calis voor adembenemende stiltes in de zaal.

Meer weten